§ No estamos solos § Sobren raons § Los Muros De Europa §
§ No-res § 23 30 Una historia cautiva § No todo es vigilia § Sin permiso § On? §


AVlabCB (Laboratori d'Audiovisuals de Can Batlló) presenta...

La violència institucional és censura, repressió i tortura. Però també desigualtat social i incompliment dels drets humans.

Diumenge 13 de desembre, 18:30h
"No estamos solos".
  Pel·lícula documental que retrata la força i la imaginació dels moviments socials en una etapa de rebel·lió espontània que marcarà, sens dubte, el futur de la vida política al nostre país.

  + info: FB No estamos Solos - Tràiler

Diumenge 17 de gener, 18:30h
"Sobre Raons".
  A través dels testimoniatges de diferents persones que han estat internades en el CIE de la Zona Franca a Barcelona, ens apropem a la realitat d'aquestes presons encobertes i il·legals.

  + info: FB Sobren Raons - Tràiler

Diumenge 17 de gener, després de "Sobren Raons"
"Los Muros de Europa".
  Hem estat a les fronteres, hem conviscut i parlat amb la gent. Hem ajudat amb totes les nostres forces i il·lusió i en aquest afany seguim. Aquest vídeo que us compartim, reflecteix la realitat del que està passant a les nostres fronteres explicat per Fotomovimiento des del terreny. Entrevistes i fotografies que mostren de veritat el que està succeint. - Tràiler

Diumenge 28 de febrer, 18:30h
"No-Res".
  "No-res" és la crònica dels últims dies de la Colònia Castells. Amb l'enderroc, quedarà enterrat tot un micromón relacional i una forma més humana d'entendre l'espai urbà.

  + info: http://no-res.cc - Tràiler

Diumenge 13 de març, 18:30h
"23 30 Una historia cautiva (Work in progres)".
  Encara hi ha llocs on les persones són rebaixades a nombres. Històries captives que reclamen sortir a la llum perquè tots ens fem ressò de les seves veus silenciades. Un documental sobre els CIE a Espanya.

  + info: http://2330unahistoriacautiva.com - Tràiler

Diumenge 17 d'abril, 18:30h
"No todo es vigilia".
  Antonio i Felisa porten més de 60 anys vivint junts en un petit poble de Teruel. Les seves forces comencen a flaquejar i el seu estat de salut, cada vegada més fràgil, els impedeix tenir cura l'un de l'altre. Com una amenaça apareix a l'horitzó la possibilitat d'haver d'abandonar la seva casa i anar a una residència d'ancians.
  No Tot és Vigília retrata l'afecte en la vellesa, les nits en entreson per por a la solitud, a la mort ia la separació de l'ésser estimat, la por de tots dos a deixar la vida a mans alienes i perdre la seva independència.
  Participaran: Hermes Paralluelo, director, i Uriel Wisnia, productor El dedo en el ojo.

  + info: El dedo en el ojo - Tràiler

Diumenge 15 de maig, 18:30h
"Sin Permiso".
  En les darreres dècades, Barcelona ha deixat de ser una ciutat dels seus habitants, per convertir-se en una "Marca": una metròpolis "open business", el màxim interès de la qual és facilitar l'apropiació privada de tots els aspectes comuns de la ciutat, a fons d'inversió i multinacionals.

  + info: FB - Sin Permiso - Teaser

Lloc:
Auditori del Bloc 11 de Can Batlló
c/ Constitució, 19 (La Bordeta, Barcelona)

Organitza:
AVlabCB - Laboratori d'audiovisuals de Can Batlló

Web feta per: http://morintsol.com